Hívjon! +36 1 64 64 354

Vonalkódos címke

Kereskedelmi forgalomban lévő termékek megkülönböztetése végett használt egyezményes jel.


Ha szeretné, hogy ezt a nyűgöt levegyük a válláról, és elintézzük Ön helyett a regisztrációs részt, kattintson az alábbi gombra:

Vonalkód igénylés regisztráció Ön helyettMi a teendőm, ha nem tudok semmit a vonalkódokról? (kattintson a szövegre)

Amennyiben Ön nagyobb mennyiségű portékával rendelkezik, melyet szeretne leltár- vagy értékesítési céllal rendszerezni, az anyagmozgást számon tartani, sokat segít a vonalkódos megkülönböztetés.

Vonalkód típusaink a teljesség igénye nélkül: EAN13, Code39, Code128, Codabar, Codablock E, Codablock F, Code 11, Code 93, Datamatrix, EAN128, EAN8, HIBC, Logmars, MSI, PDF 417, Plessey, Postnet, QR-Code, UCC 128, UPC A, UPC E, stb.

Kereskedelmi forgalomba kerülő termékek – EAN13, GTIN, GS1…

Minden kereskedelmi forgalomba kerülő címkére egységes rendszerbe illeszkedő vonalkódnak kell kerülnie. Ezt a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. adja ki egy regisztrációt követően. Itt meghatározásra kerül a cégprefix, illetve a szabadon választható sorszámok tartománya. A cég honlapjáról letölthető a vonalkód igénylés menetének 10 lépése.

  • Mielőtt kódszámot rendel, lépjen kapcsolatba velünk, hiszen az árajánlat készítéshez nem szükséges még a végleges sorszám ismerete!

Ez a rendszer olyan, mint egy nagy telefonkönyv. Ön kap egy telefonszámot (ez lesz a vonalkódja), majd az áruház, akihez beviszi a termékét, amikor a pénztáros kolléga leolvassa a vonalkódot, a rendszer egy adatbázisból (ez a telefonkönyv) kikeresi az Ön vonalkódjához tartozó termékét, és máris be van azonosítva a terméke.

Ugyanakkor, ha csak egy-két kisebb boltba viszi áruját, van lehetőség un. belső azonosításra használatos kód alkalmazására. Ilyenkor általában 2-essel kezdődik a sorszám, és ezt célszerű az adott üzlettel egyeztetni, hogy milyen kód kerül a termékre.

Apró technikai tudnivaló: az EAN kód (általában) 13 számjegyből áll, amelynek 12 „hasznos” számjegye van és egy 13-ik ellenőrző számjegye, amelyet az előző számjegyekből egy meghatározott algoritmus alapján számít ki a gép. Ezt Önnek nem feltétlen szükséges megadnia, de segítséget jelent az ellenőrzés miatt.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!