Hívjon! +36 1 64 64 354

Dinnye címkék

Dinnye címkék

Nem beszélünk zöldséget a dinnye címkéről sem

Zöldség vagy gyümölcs? A dinnye az, amiről ebben a kérdésben megoszlanak a vélemények. Egy azonban biztos, a lédús dinnyének egy meleg nyári napon nincs párja, ezt ön valószínűleg mindenkinél jobban tudja. Egy dologban merülhet fel kérdés önben: “Hogyan tehetném dinnyéimet és ezáltal vállalkozásomat egyedivé?”

A válaszunk: Egy jól megtervezett címkével.

A vevők szemében külsőleg talán egyformák, mondván a dinnye az dinnye, ez nyilvánvalóan csak részben igaz. Azonban ahhoz, hogy mindig az ön dinnyéit keressék, érdemes valamivel emlékezetessé is tenni őket, ezzel növelve a visszatérő vevők számát.

Vannak kétségei?

Azért vagyunk, hogy eloszlassuk és segítsünk, hogy milyen megoldás mellett döntsön.

A dinnyék alakjuk miatt helyváltoztatásra képesek, nem ugyanez a helyzet a címkékkel is?

  • Nem, hiszen mi olyan címkéket készítünk, amelyek tökéletesen tapadnak a gyümölcsre (zöldségre). Címkéinkről a teszt folyamatok során bebizonyosodott, hogy kiválóan tűrik a szélsőséges körülményeket (hideget, meleget, párát) az alapanyag és a nyomtatás módja gond nélkül ment át a minőségi és tartóssági szűrőn.

Milyen nyomdatechnológiai megoldás az, amelyet válasszon?

  • A megfelelő helyre a megfelelő címkét ajánljuk, mind anyag-, mind látvány-, mind forma tekintetében.

Fekete-fehér vagy színes legyen a címke?

  • Ez elsősorban ízlés kérdése egy biztos, hogy a dinnye színe számtalan lehetőséget kínál. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően, a tökéletes címke megtervezésében is tudunk segíteni.

Miért is jó, ha címke kerül a dinnyére?

Az emberekhez nem csak a hasukon, de a látványon keresztül is vezet út.

Egy jól megtervezett címkét garantáltan nehéz elfelejteni, mivel az egyedi megjelenés magához vonzza a tekintetet, így az adott címkéjű terméket fogják keresni máskor is.

Sötétben minden dinnye fekete

Ez igaz, azonban címkéinkkel hamar fény derül a különbségre. Ezt bizonyítják visszatérő vásárlóink tapasztalatai is.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!