Hívjon! +36 1 64 64 354

QR kód készítés, QR kód nyomtatás, QR kód generálás

QR kód készítés, QR kód nyomtatás, QR kód generálás

A QR kód egyre elterjedtebb az egész világon. Egyik fő célja, hogy az offline és az online világot összekösse a Quick Response (gyors válaszreakció) lehetőségével. Legtöbbször azzal találkozunk, hogy egy okostelefonon beolvasott QR kód valahova elirányít az interneten (weboldal), de lehetőség van egy névjegykártya beolvasására is (QR  kódban tárolt névjegy adatok, amelyek egy gombnyomással lementhetőek a telefon névjegyzékébe).

QR kód készítés, QR kód nyomtatás

Amennyiben Önnek QR kód készítésre van szüksége, bízzon meg minket annak elkészítésével! Legyen szó termeléskövetés QR kódozásáról, névjegy QR kódokról, vagy weblap címének QR kódba ágyazásáról. Természetesen itt is érvényes, hogy fix adattartalom mellett, futósorszámot is tudunk nyomtatni, de nem akadály az adatbázisból nyomtatott QR kód tartalom sem.

Fontos tudni a QR kódok alkalmazásáról, hogy megadott struktúrában, elő- és utótaggal bővítve pl. QR kódos névjegyet is készíthetünk („MECARD”), amelyet okostelefonnal beolvasva egyből felajánlja, hogy az adott információkt el kívánjuk-e menteni a címjegyzékünkbe. Ugyanígy akár FB likeokat is gyűjthetünk QR  kód segítségével, vagy youtube-os linkre irányíthatjuk az embereket, de e-mailt vagy sms-t is küldethetünk velük.

Pár alkalmazási terület:

Honlapcím tárolása QR kódban, majd annak beolvasása után átirányítja ügyfelét az Ön által kívánt honlapra. Ez lehet egy aloldal is. Egyik ügyfelünk különböző boraihoz további leírások olvasására buzdítja fogyasztóit, pl. www.boraszat.hu/feher/2015/egrileanyka – a 2015-ös egri leányka leírása vagy: www.boraszat.hu/roze/2015/merlot – 2015-ös merlot rozé hosszabb leírása stb. Adott mennyiségű palackhoz gyártjuk az azonos mennyiségű címkét. Mindig annyit, amennyire szüksége van!

Leltározás: Ha sok adatot szeretne tárolni egy vonalkódban, a QR kód tömörsége lehet Önnek a megoldás. Ha leltározás során nem csak egy sorszámot szeretne beolvasni, készíttessen QR kódot. Akár adatbázisból!

Névjegy: nagy előnye a QR kódnak, hogy „programozható”, hogy a beolvasó-eszköz mit tegyen az adatokkal. Egy meghatározott struktúrába téve az adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, mobiltelefonszám, honlapcím stb. – amelyeket mi tudunk), az Ön névjegy-QR kódját beolvasva a telefon névjegyként jeleníti meg azt, és egyből lehetőséget kínál a címjegyzékben való tároláshoz. Könnyebb, mint MMS-ben átküldeni valakinek a névjegyünket.

Ajánljuk hozzá pl. a 30×30 mm-es címkénket, amely négyzetes alakjával pont egy QR kód befogadására alkalmas, de ha szöveget is szeretne mellé írni, 50×30-as méretünk vagy 58×40-es méretünk alkalmas erre. Természetesen bármelyik méretre el tudjuk helyezni, ezek csak ajánlások.

Különösen elégedett vagyok a néhány perc alatt visszaérkező ajánlattal.
Újvári Józsefné

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!