Hívjon! +36 1 64 64 354

Címkék borítékra vagy Etikettek borítékra

Biztos Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy újra és újra meg kellett címeznie minden egyes borítékot akár feladóval – aki mindig ugyanaz – , akár címzettekkel – akik meg sokszor ugyanazok, illetve egy-egy hírlevél, rendszeres kiadvány postázásakor egy listából kerülnek ki. Jó hírünk van, mindkettőre van megoldásunk!borítékkicsi

1. Feladó címke

Mi is saját címkéinket ragasztjuk a boríték bal felső sarkába, amelyen szerepel a cégnév, levelezési cím, és szükség esetén logó. Így, ha levelet küldünk (pl. Önnek a címkéket, számlát), csak leemelünk egyet a tekercsből, és ráragasztjuk. Így 2 másodperc a feladó elhelyezése a küldeményen. Egyaránt használhatják cégek, illetve magánszemélyek!

Árajánlatot kérek

2. Címzett címke

Ezt a szolgáltatásunkat is használjuk házon belül. Ennek két variációja lehet.

Vannak rendszeres megrendelőink, akiknek már előre nyomtatott címkéinkkel címezzük meg a küldeményt (minden rendszeres megrendelőnknek készítettünk ~1 évre elegendő címkét, és ezeket használjuk).

Ha DM levelet, vagy rendszeres küldeményt (hírlevél, újság…) küld, rendezett adatbázisából (Excel file) kinyomtatjuk Önnek a listát! Nem kell vesződnie az A4-es ívekre való nyomtatással, annak elcsúszásával és megdöbbentően nagy költségével! Bízza ránk a feladatot! Ráadásul tekercses címkéink felragasztása a címkeköznek köszönhetően sokkal-sokkal egyszerűbb, mint leválasztani az ívekről az etiketteket.

Árajánlatot kérek

3. Kísérődokumentum címke

(tértivevény címke, ajánlott címke)

postapecsetA Magyar Posta által bevizsgált és jóváhagyott minőségű és tartalmú címkéket tudunk generálni a nagymennyiségű feladáshoz.
Mit jelent ez?
Ha nagyobb mennyiségben ad fel ajánlott- és/vagy tértivevényes leveleket, a ragszámokat nem feltétlen kell a Magyar Postánál beszereznie, és helyben felcímkézni a többszáz vagy többezer levelet, hanem megbízhat minket azzal, hogy készítsük el előre Önöknek a címkéket.
A Magyar Postától csak igényelnie kell egy számtartományt, amelyet használhat a ragszámok készíttetésekor, ezt továbbítja nekünk, a többi pedig a mi feladatunk.

Esettanulmányunk a témában ->>

Amelyet nem tud a Magyar Posta:
A Magyar Posta által bevizsgált és jóváhagyott méretű ajánlott ÉS tértivevényes címkét készítünk azonos vonalkóddal, így a tértivevényre nem csak a számsort ragaszthatja, amelyet ad a Magyar Posta, hanem a képen látható módon az ajánlott vonalkóddal megegyező, de kisebb címkét és vonalkódot kap, amelyek egy egységben, de kettéválasztva találhatóak a tekercsen. Így egyértelműen látja Ön vagy munkatársa, hogy melyik két vonalkód tartozik egy küldeményhez, de könnyen szét tudja választani őket, és a megfelelő kísérődokumentumra illetve küldeményre tudja ragasztani.
Kisebb tételben (akár 1 db, bár az ügyintézés miatt javasoljuk a 100-200 db-os minimumot) vagy nagyobb tételekben (határ a csillagos ég) tudjuk készíteni Önnek a címkéket, hogy rend legyen a postai küldeményei között.
Különösen ajánljuk azoknak a cégeknek, amelyek saját dokumentumkövetéssel rendelkeznek, és meggyorsítja az azonosítást a vonalkód-olvasó használata a tértivevények visszaérkezése esetén.
Szükség esetén vonalkódolvasót is tudunk adni.

_MG_1427

Árajánlatot kérek
Magyar Posta bevizsgálása:
A problémamentes beolvasás érdekében a Magyar Posta bevizsgáló központjába 50 db kész, nyomtatott címkét kellett küldeni, amelyről hivatalos dokumentumot állítottak ki, hogy nyomtatási minőségünk megfelel az elvártaknak. Ennek megfelelően Önnek is a Magyar Posta által elfogadott címkéket tudunk készíteni.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!