Hívjon! +36 1 64 64 354

Biztonsági címke

Sok esetben fontos, hogy a matricák leszedését, áthelyezését megnehezítsük, egyértelműen jelezze valami, hogy annak felhasználása, vagy az arra irányuló kísérlet illetéktelen. Erre több megoldás van.

  1. VOID címke
  2. Destrukt címke
  3. Erős ragasztójú címke
  4. Ritzelt vagy riccelt

VOID címke

A címke felépítése eltér a megszokottól. A legfelső réteg átlátszó, erre kerül a felirat. A ragasztó réteg viszont (általában) fehér színű, ez két olyan tulajdonsággal bír, melynek következtében a felületről való leszedés esetén egyik része a címkén marad, másik része pedig a felületen. Ennek kivitelezésére több variáció létezik, egyiknél egy VOID (érvénytelen) felirat marad a felületen, és válik átlátszóvá a felirat helyén a címke, másiknál sakktábla minta marad a felületen, ennek inverze a címkén, vagy hasonlóan háromszög alakú mintázat „esik ki” az etikettből.

Akkor ajánljuk, ha átragasztás esetén az eredeti felületen is kell nyomot hagyjon (bár ezt egy tisztítással el lehet tüntetni), ugyanakkor új felületre ragasztáskor egyértelművé váljon, hogy azt már valahonnan eltávolították.

void

Árajánlatot kérek

Destrukt címke

A címkét egyben leszedni lehetetlen, mivel a címke felülete „porlad”, vagy inkább „pikkelyszerűen” hasad.

Ahogy próbálkozik valaki leszedni, mintha mázat pattogtatna le a felületről, nem lehet roncsolás nélkül eltávolítani.

Akkor javasoljuk, ha az a fontos, hogy ne lehessen máshova átragasztani. Fontos, hogy az eltávolításkor nem hagy nyomot, ha valaki alaposan lemossa (pl. alkohollal), ugyanakkor új helyre egyben átragasztani szinte lehetetlen.

destrukt

Árajánlatot kérek

Erős ragasztójú címke

Egyszerűbb megoldás a sima papírcímke, amelyet erős ragasztóval ellátva, a felületről leszedéskor sérül (eltépődik). Ez esetben megakadályozott a címke továbbragasztása. (De mi a helyzet, ha pont tovább akarjuk ragasztani a címkét?)

12-05-26-pic01

Árajánlatot kérek

Ritzelt címke

Legegyszerűbben a régi autópálya-matricához hasonlíthatnánk ezt a címkét. A bevagdosások miatt a leszedési próbálkozás nagyobb eséllyel fullad kudarcba.

20050407matrica14

Árajánlatot kérek

Garancia a biztonsági címkékre

Garanciát nem tudunk vállalni, mert amit ember talált fel, azt ember át is tudja verni. Léteznek különböző trükkök, hogy hogy hogyan lehet mégis ezeket a garanciális címkéket sérülésmentesen eltávolítani és új helyre átragasztani, de ezek sok időt, energiát, eszközöket igényelnek, és nem is garantálható a sikerességük.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ezen címkékre is igaz, hogy felragasztásuk minimális követelményekhez kötött!

Árajánlatot kérek

További olvasnivaló a témában:

 

Különösen elégedett vagyok a néhány perc alatt visszaérkező ajánlattal.
Újvári Józsefné

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!