Hívjon! +36 30 867 9050

Referenciák

Mindig nagy öröm számunkra, ha ügyfeleink elégedettek szolgáltatásunkkal.

Referenciáink között a kisvállalatoktól kezdve a nemzeti hatóságokon keresztül a magánszemélyekig mindenki megtalálható, így bízunk benne, hogy Önnek is sikerül megoldást találnunk!

Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába. Kérjen árajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Árajánlatot kérek

Térkép

2003-óta a következő helyekre kerültek címkéink (a teljesség igénye nélkül):


A térkép nagyobb méretben való megjelenítése

Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába. Kérjen árajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Árajánlatot kérek

Állami Autópálya Kezelő, Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Polgári Légiközlekedési Hatóság, Magyar Vasúti Hivatal, Foglalkoztatási és Szociális Hivatal, Közlekedésbiztonsági Szervezet, Foglalkoztatási és szociális hivatal vagy mai nevén Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Nemzeti Innovációs Hivatal, Óbudai Közbiztonsági Nonprofit Kft., Izotóp Intézet Kft.
OTP, ASA Magyarország, Érdi Kommunális Hulladékfeldolgozó, IDG Hungary, Műbútor Rt., Laptop City, Anda Present,  Hungaropharma, Ravak, Aegon
Számtalan önkormányzat, iskola és rengeteg könyvtár, valamint egyéb kisebb-nagyobb cégek, magánszemélyek végeláthatatlan sora.

Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába. Kérjen árajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Árajánlatot kérek

Rólunk mondták ügyfeleink:

Ez itt az Ön véleményének a helye! Kérjük írja meg bármilyen észrevételét!

Véletlen találtunk meg bennetek, ugyebár mindjárt az elején egy különleges kérésünk volt ez a 2 szer tapadós speciális vonalkód, mely két részből áll.
2007 március óta rendeljük folyamatosan, a változó tartalom a címkéken nem okozott nektek sem gondot, sem egyéb plusz költséget.
Az árszint megfelelő volt, a kiszolgálás és a kommunikáció szintén. A szállítási határidőt mindig betartjátok, a reklamációs ügyintézés fennakadásmentes, és gyors.
Előfordult már, hogy rendkívül rövid határidővel kértünk és kaptunk címkéket. A beszállítói elégedettségi kérdőíven igen magas pontot adnék.Radvánszki Géza - Várda Vulkán Kft.
A forgalmunk növekedésével egyszer csak kiderült, hogy olyan mennyiségű címkére és olyan gyakorisággal van szükségünk, hogy azt a saját másológépünkön előállítani túlzottan időigényes, másrészt pedig a másológépünk sem ipari mennyiségekre lett tervezve.  Interneten kerestünk címke készítéssel foglalkozó olyan vállalkozást  ami közel van hozzánk, tud segíteni az egyes címketípusok megtervezésében,  és esetenként akár kisebb volumenű de sürgős rendelésinket is teljesíti. Domonkossal 1-2 órán belül mindent tisztáztunk, s az első ügylet 1-2 napon belül le is bonyolódott.  Időközben tovább növekedett címkeszükségletünk, mégis azt vettük észre, hogy címke mindig egyszerűen “lett” amikor éppen szükségünk volt rá, ráadásul a saját előállításnál olcsóbban.

Ranyhóczki András - Hawk Trading Kft.
Köszönjük a gyors ügyintézést és szállítást, már meg is kaptuk. Igazából jobban tetszik a bérnyomtatás, mint hogy mi nyomtassuk magunknak a nem hagyományos címkéket.


Fehér Rudolf - Dynoteq Kft.
Tegnap megjöttek a címkék, pontosan ilyenre gondoltunk. Köszönjük a rugalmas hozzáállását, a gyors és pontos munkavégzést.

Számítunk munkájára a jövőben is!


Nagy Sándor - Informatikai vezető egy biztonságtechnikai cégnél
A weboldalukra tévedtem és megtetszett hogy milyen kirívóan jól van megszerkesztve és milyen lényegre törő, céltudatos, hasznos és érthető a főoldalon lévő videó. Ez felkeltette az érdeklődésemet és kíváncsi voltam hogy milyen áron készülnek az ilyen címkék. Ezért kértem az árajánlatot, igazából annak elküldésekor sem volt valószínű hogy rendelni is fogok. Egész egyszerűen azért mert valójában nekem nincs jelenleg szükségem címkékre, de a weboldal és az a videó olyan szuperül van megszerkesztve hogy kíváncsivá tett. Rendelni így tehát sajnos nem fogok, jelenleg legalábbis biztos hogy nem. Viszont ha aktuális lesz esetleg később akkor biztos Önöket fogom megkeresni! Ha a weboldaluk ilyen szuper és adtak rá hogy az a videó is ilyen kiváló legyen akkor biztos a munkájuk is kifogástalan.

Péli Attila
…amit a legjobban kedvelek, hogy bármit kérhetek nem ismertek lehetetlent, mindenre találtok megoldást, gyorsak pontosak korrektek vagytok – ezen semmiképp ne változtassatok

Folinek Judit - Érdi Kommunális Hulladékkezelő Kft.
Nagyon szimpatikus az üzletpolitikájuk, az ötleteik, a lelkesedésük. Még ugyan nem láttam a munkájukat, de feltételezem, tökéletes lesz. Már így „látatlanban” is merném Önöket ajánlani ismerősöknek.

Lucz Soma
Az Önök által legyártott címkékkel meg vagyunk elégedve, köszönjük szépen a gyors és pontos munkájukat. Amennyiben szükségünk lesz hasonló jellegű termékre, Önöket keressük meg először megrendelésünkkel.

B. L.
Köszönöm érdeklődését a nyomtatott leltározási címkék minősége teljes mértékben megfelelt igényeinknek.
Nagyon örülök, hogy tanácsadóm révén kapcsolatba kerültem Önnel, ismerőseim körében bátran fogom ajánlani.
Köszönjük a gyors, pontos munkavégzést.

Baloghné T Gyöngyi - Gazdasági vezető - Polgári légiközlekedési Hatóság
Tökéletesek a vonalkódok, köszönöm szépen a gyorsaságot is!

Vörös László - Fókusz-fotó Digitális Fotólabor - www.fotofokusz.hu
Mivel nagyon elégedettek vagyunk a címkék minőségével és az ár is elfogadhatószámunkra, ezért arról biztosíthatom, hogy ha címkére lesz szükség, Önt fogjuk keresni.

Molnár József - Villtesz Kft.
Köszönjük a gyors, precíz és szép munkát!

N. L.
Különösen elégedett vagyok a néhány perc alatt visszaérkező ajánlattal.

Újvári Józsefné
Nagyon köszönöm a gyors, pontos és kiváló minőségű munkát.

Szegedi Balázs - Symbol Graphic
Gratulálok ehhez a válaszidőhöz és a minőségi ügyfélszolgálathoz!

Az az információ amit - és amilyen sebességgel - adott, elég volt ahhoz, hogy el tudjam dönteni: nem fogok nyomtatót vásárolni, üzemeltetni stb

Kiss O.
100%-osan elégedett vagyok! Ajánlani fogom Önöket mindenkinek!

Pákozdi Zoltán Annzol Soft Kft.
Nekem nagyon tetszett az adatbázissal való munka pontossága és a címkék tartóssága (több éves címkék a mai napig megvannak a kukákon). Tehát tartós címkézés, egyedi azonosítókkal ellátott címkék szempontjából mindenképpen Önöket ajánlanám bárkinek.

Rossi Tünde - A.S.A. Magyarország - FCC Environment - Hulladékgazdálkodási vállalat
A címkézési szolgáltatásukat, amennyiben szüksége lenne rá másoknak az ismerősi körömben a pontosságuk és a gyorssaságuk miatt ajánlanám.

A rendeléskor nagyon elégedettek voltunk a munkájával.

Invia Kft.
A nyomtatott címkéik nagyon jó minőségűek, tiszta szélűek a számok, ezért nagyon jól láthatók még az én öreg szememnek is.

Köszönöm a kiváló minőséget!

Czigány Péterné Erzsébet Budapestről
Mi az, amit címkézési szolgáltatásunkból kiemelne, amelyet legjobban kedvel benne?
Ami miatt azt mondja, hogy bátran ajánlaná másoknak is...

Gyorsaság, figyelem, kapcsolat

Név nélkül
Maximális segítőkészség, rugalmas együttműködés, precizitás, gyorsaság és korrekt ár - hirtelen ezek a jelzők, amik eszembe jutnak, de ha tovább ragoznám, akkor is csak felsőfokon tudnám folytatni a jellemzést! Köszönöm szépen, hatalmas segítséget kaptam egy elég stresszes időszakban!

Nemes Orsolya - Dermolex Kft.
Ami miatt Önöket választottuk - és ami miatt ezt később sem bántuk meg:
- e-mail-es, majd telefonon történt megkeresésünk alkalmával kolléganőjük maximális segítőkészséggel és rugalmassággal igyekezett segíteni
- mivel voltak kételyeink a címke számunkra való megfelelőségével kapcsolatban, készségesen nyomtatott mintát, amit a helyszínre vitt alapra felragasztva kipróbálhattuk a gyakorlati alkalmazhatóságot
- a kis darabszám hallatán sem állt el a megrendeléstől
Köszönjük!

Pánczél László - MOM Szerviz Kft.
Mi segítette abban, hogy minket válasszon címkéinek elkészítésében?

Szempontjaim:
- Kevés időm van, nem volt célszerű egy olyan folyamatban részt vennem, amit nem ismerek.
- Megtaláltam az Önök elérhetőségét, honlapját a Google-ban, mint szakértő céget az eljárásban, plusz a címkék kinyomtatása is megoldott.
- Meglehetősen jutányos áron vállalták mind az eljárásban való segítséget, mind a címkék elkészítését.

Nem csalódtam:
- A folyamatban kedves kolléganője, Gábori Judit állandóan készen állt, hogy segítsen, egyetlen egyszer sem kellett várnom, nem volt megválaszolatlan kérdésem.
- Gyors, pontos, megbízható szolgáltatás, gratulálok!

Start Junior Kft., Papp István igazgató
Korrekt, gyors és udvarias szolgáltatás. Örülök hogy rátaláltam a cégre! Ezután nálatok maradunk!

Kiss Zoltán
Nagyon jó volt, hogy helyettem megtervezték a címkémet, gyakorlatilag kitalálták mi az amire szükségem lenne.

Kelemen Gabriella
A telefon hívásuktól számítva 24 órán belül már nálam volt a rendelt termék. Mindez fantasztikus áron!
Mindenféleképpen ajánlani fogom Önöket!
Hasonló termékek esetén csak Önöket fogom keresni.

Zsiray Annamária
Minden nagyon gördülékeny volt. Gyors volt a reakció a megkeresésre, rugalmasak voltak a változtatásokra. Köszönjük.

Kiss Csilla - Budapest Kerámia Kft.
Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos kiváló minőségű munkát. A minden napi cimkenyomtatástól és a kellemetlen "Hol a cimke, ki nem nyomtatott?" kíméltek meg. Máskor is önöktől fogok rendelni.

Nardai Anita
Az Önök munkájával abszolút elégedett vagyok, minden alkalommal meggyőződök róla, hogy munkáséletem egyik legjobb döntése volt az első együttműködés. :))

Dél-Budai Tankerületi Központ - Imréné Horváth Adél
Nagyon köszönjük eddigi munkájukat, segítségüket, rugalmasságukat és a gyorsaságot főként, ami lehetővé tette a nálunk folyó aktuális leltározás zökkenőmentes haladását. Mindezek miatt természetesen legközelebb is Önöket keressük meg, amikor a későbbiekben majd szükségünk lesz újabb címkékre

Orbán Edit - Apertus Nonprofit Kft.
Nagyon megbízható cég. Kedves, segítőkész, naprakész értékesítővel. Mindenkinek ajánlom.

Kovács Renáta - Bio Aktivátor Kft.
Korábban máshol készült Ex librisem szerettem volna újra készíttetni, és amikor ma megláttam, akkora örömöt éreztem, hogy még túl is múlták az elvárásomat, mert ez sokkal jobban tetszik, mint a régi. A formája, mérete és a tekercses kiszerelése is nagyon tetszik!!! KÖSZÖNÖM!!!!
Az elején döcögősen indult köztünk a kommunikáció, majd én is eltűntem, de amikor döntöttem, megrendeltem, nagyon gyorsan kézhez is kaptam!

Farkas Móni
Elég sok céggel próbáltunk már címkét gyártatni , de minőségben és árban is messze Önök a legjobbak.
A (multi cég) egyébként külön kiemelte, hogy milyen minőségi a két címke amit a termékre tettünk.

Hermann Gyöngyi - Herring Trade
A kezdetek óta az öntapadócímkenyomtatás.hu -tól rendeljük a címkéket a termékeinkhez. Mindig gyorsan és rugalmasan kezelik a kéréseinket. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

SIMPLE SPORT Kft. - Tóth Roland
Mindennel nagyon elégedett voltam, Judit nagyon segítőkész, figyelmes és gyors!

Pazarpress Kft. - Idrisz István
A tegnapi nap folyamán meg is érkeztek irodánkba a rendelt címkék, hibátlanul.
Nagyon elégedettek vagyunk, a szuper gyors kommunikáció és gyártás miatt nem is volt kérdés, hogy Önöket válasszuk.
Legközelebb is bátran fogjuk keresni Önöket éppen ezért.

Köszönjük szépen a gyors és precíz munkát!

Horváth Annamária - JULIUS-K9® Team
Szerda délben telefonáltam csütörtök délelőtt kezemben volt a címke! Óriási! Köszönöm!


Kelemen Gabriella - Újpesti szikvíz
Tetszett az, hogy rugalmasak illetve segítőkészek voltak a tervezési időszakban. Gyorsan kaptam választ minden email-re. Saját tervvel is segítették a mi elképzeléseink megvalósítását.
A kiszállítás során sem eset baja a csomagnak, nem gyűrődött, nem esett szét.
Köszönjük ! 🙂

Bodó Valentina
Gyors, precíz, esztétikus, pontos munka!
Előzékenyen, udvarias, türelmes kiszolgálás!
Csak ajánlani tudom!

Szabó Ibolya
Nagyon gyors, kedves, szakszerü ügyintézés. A címkék minősége minden elvárásnak megfelel.

Peter Frankovics
Ha lehetett volna 100 pontot adni, annyit adtam volna!
Tökéletes címkéket kaptam!
Legközelebb is Önöket választom!!!

Fige József
Kiemelkedő kommunikáció!

(anoním)
A megszokott gyors, pontos munka és kiszállítás. Köszönöm!

Frank Ferenc - Kera Bt.
Profi módon csinálják az egész folyamatot, a rendeléstől a végtermékig, és a kézbesítésig. Gratulálok, további sok sikert!

Somodi László
Azért Önök mellett döntöttünk mert gyorsan reagáltak a megkeresésünkre és olyan mintát adtak ami megfelel a felhasználónak, illetve a változtatási igényeket is gyorsan, profin kezelték.

Székely Szabolcs
Hosszú évek óta az Öntapadó címke nyomtatás-tól rendelem a mézes címkéimet. A kezdetektől a mai napig tapasztalom a pozitív hozzáállást, gyorsaságot, pontosságot, rugalmasságot, a végeredménnyel és az áraikkal is maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm! Jó szívvel ajánlom mindenkinek őket! Maradva megelégedett partnerük: Szomor Balázs, Kiskőrös

Szomor Balázs, Kiskőrös

Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába. Kérjen árajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Árajánlatot kérek

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!