Hívjon! +36 1 64 64 354

Mi a teendőm, ha nem tudok semmit a vonalkódokról

A vonalkód egy vékony és vastag fekete vonalakból, illetve a köztük lévő szintén vékony és vastag vonalakból álló objektum. A vékony és vastag vonalak jelentésének dekódolása (lefordítása) az adott kódtípustól függ.

Codering_EAN-13_new.svg

Amennyiben termékére szeretne vonalkódot, egy bővebb cikkben megírtuk, hogy mi a vonalkód igénylésnek a folyamata.


Ha szeretné, hogy ezt a nyűgöt levegyük a válláról, és elintézzük Ön helyett a regisztrációs részt, kattintson az alábbi gombra:

Vonalkód igénylés regisztráció Ön helyettHa belső azonosításra szeretne vonalkódot, nem kell adminisztrációval törődnie, csak küldje el, hogy milyen sorszámtól kezdjük, és hány darabot kér.

 

Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába! Kérjen árajánlatot öntapadó címkékre most!

Árajánlatot kérek

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!