Hívjon! +36 1 64 64 354

Könyvcímkék

Könyvtáraknak

Számtalan könyvtárnak készítettünk többszázezer címkét könyvekbe, olvasójegyekre.

Könyvcímke42x25_konyvtar

Könyvtárakban a könyvek azonosítására egyedi vonalkódot készítünk, amelyet a könyvtári rendszerrel összekötve pontosan beazonosítható minden egyes könyv. Így amikor visszahozzák a könyveket, elég csak az azon található vonalkódot leolvasni, máris felugrik az olvasó neve, aki visszahozta a könyvet.

A vonalkódon kívül feltüntetésre kerülhet a könyvtár neve, telefonszáma…

Ideális méret a 42×25 mm-es papícímke, ezen elfér kényelmesen az 5-6 számjegyű vonalkód (5 számjegy: 100 000 könyvig, 6 számjegy 1 000 000 könyvig)

Árajánlatot kérek

Olvasójegy címke

Olvasójegyek azonosításához is használhatunk vonalkódos címkéket, így könnyítve az olvasók beazonosítását. Ez kerülhet iskolák esetében az ellenőrzőkönyvbe, illetve könyvtári kartonra/füzetkére, de szükség esetén műanyag kártyára is elkészítjük, akár adatbázisból. Így a kártyán szerepelhet az olvasó neve, sorszáma és egyéb egyedi adata, amennyiben szükséges. Lehetőség van „biankó” kártyák nyomtatására is, ez esetben a sorszám (és opcionálisan a hozzá tartozó vonalkód) nyomtatásra kerül, de a „név” mező üresen van hagyva, ezt utólag egy alkoholos filccel feliratozni lehet.

Könyvtári rendszer

Szükség esetén teljes számítógépes könyvtári rendszer kiépítésében is segítségére tudunk lenni!

Árajánlatot kérek

ISBN címke

A könyvesboltba kerülő könyvek azonosítására az EAN13-as vonalkódhoz hasonlóan vonalkóddal kell őket ellátni. Amennyiben ez lemaradt a nyomdai munkák során, vagy eleve utólagos címkézéssel kalkuláltak, az ISBN számból tudunk generálni vonalkódot, amelyet a könyvre/könyvbe ragasztva azonosítható az. Ez az a bizonyos 978-cal kezdődő számsor és vonalkód.

Természetesen, amennyiben igényli, az árat is feltüntethetjük (illetve a szerzőt és a címet, vagy bármi egyebet).

Árajánlatot kérek

Ex libris címke

Önnel is előfordult már, hogy keresett egy könyvet, de kölcsönadta valakinek, és nem tudja, kinek? Vagy fordítva történt: talált egy könyvet, ami nem az Öné, de nem tudta, kinek kell visszaadni? Szabaduljon meg ezektől a problémáktól, és készíttessen egyedi, névre szóló címkét könyveibe, amely tartalmazza a nevét (esetleg elérhetőségét), egy személyes motívumot, illetve könyvei megszámlálása végett egy sorszámot.

De ajándéknak is tökéletes, ugyanis személyre szóló, egyedi!

Árajánlatot kérek

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!