Hívjon! +36 1 64 64 354

A visszaélések elkerüléséért – Biztonsági matrica, Garancia címke

A visszaélések elkerüléséért – Biztonsági matrica, Garancia címke

Ön is szeretné, hogy:

  • Termékével, szolgáltatásával ne éljenek vissza?
  • Ne bonthassák meg termékét, vagy az Ön által javított eszközt anélkül, hogy ez ne látszódna?
  • Ne lehessen nyom nélkül leszedni vagy átragasztani a címkét?

Van rá megoldásunk!

Ragasszon biztonsági matricát termékére, vagy a javított eszközre, hogy lássa az illetéktelen beavatkozást, és ne Ön fizessen fölöslegesen a garanciális karbantartásért.

  • A biztonsági címkék nyomot hagynak maguk után – VOID címke, sakktábla címke
  • A garancia címkéket nem lehet roncsolásmentesen eltávolítani – Destrukt címke

Maximális segítőkészség, rugalmas együttműködés, precizitás, gyorsaság és korrekt ár – hirtelen ezek a jelzők, amik eszembe jutnak, de ha tovább ragoznám, akkor is csak felsőfokon tudnám folytatni a jellemzést! Köszönöm szépen, hatalmas segítséget kaptam egy elég stresszes időszakban!

Nemes Orsolya – Dermolex Kft.

Esettanulmány

A címkék készítésével a visszaélések úgy lecsökkentek, hogy a következő szolgáltatási időszakban megtérült a többszázezres címkés beruházás!

Egy hulladékszállítással foglalkozó partnerünk keresett meg minket, hogy a gyűjtőedényeket (kukákat) lássuk el címkékkel, és a számla mellé tudják küldeni a felragasztandó etikettet. A többszázezres beruházás a következő negyedévben megtérült, mert sorra jelentkeztek a lakosok, hogy szükségük lenne ilyen címkére, ugyanis nem viszik el tőlük a szemetet – amelyet eddig szolgáltatási díj nélkül (magyarul ingyen) vitt el a kukásautó.

Ugye Ön is szeretné kiszűrni az ingyenélőket?

Kétfajta megoldásts tudunk kínálni:

VOID címke

A VOID biztonsági címke felépítése eltér a megszokottól. A legfelső réteg átlátszó, erre kerül a felirat. A ragasztó réteg viszont (általában) fehér színű, ez két olyan tulajdonsággal bír, amelynek következtében a felületről való leszedés esetén egyik része a címkén marad, másik része pedig a felületen. Ennek kivitelezésére több variáció létezik, egyiknél egy VOID (érvénytelen) felirat marad a felületen, és válik átlátszóvá a felirat helyén a címke, másiknál sakktábla minta marad a felületen, ennek inverze a címkén, vagy hasonlóan háromszög alakú mintázat „esik ki” az etikettből.

Akkor ajánljuk, ha átragasztás esetén az eredeti felületen is kell nyomot hagyjon (bár ezt egy tisztítással el lehet tüntetni), ugyanakkor új felületre ragasztáskor egyértelművé váljon, hogy azt már valahonnan eltávolították.

void

Destrukt címke

A destrukt biztonsági matricát egyben leszedni lehetetlen, mivel a címke felülete „porlad”, vagy inkább „pikkelyszerűen” hasad.

Ahogy próbálkozik valaki leszedni, mintha mázat pattogtatna le a felületről, nem lehet roncsolás nélkül eltávolítani.

Akkor javasoljuk, ha az a fontos, hogy ne lehessen máshova átragasztani. Fontos, hogy az eltávolításkor nem hagy nyomot, ha valaki alaposan lemossa (pl. alkohollal), ugyanakkor új helyre egyben átragasztani szinte lehetetlen.

destrukt

Mintaküldés

Kérésre alapanyag-mintát küldünk, szükség esetén már a szükséges felirattal, hogy élesben is kipróbálhassa hasznosságát. Természetesen sorszámozott vonalkóddal, vagy egyéb egyedi azonosítóval is el tudjuk látni, hogy nyomon tudja követni az eszközöket. Így kipróbálhatja, hogy például a VOID biztonsági etikett címke, vagy a destrukt biztonsági matrica megfelelő az Ön felhasználására.

Rugalmasan

igyekszünk megoldani az Ön egyedi igényeit is!

Ajánlatunkat

akár egy órán belül megkaphatja, és a következő munkanapon pedig már használhatja is a címkéket!

Döntse el Ön ajánlatunk megérkezte után, hogy megéri-e beruházni a címkékre, vagy inkább a bizonytalan eredetű problémák miatti garanciális költségeket fizeti!

Garanciáink biztonsági matricákra

hiszen mi is adunk garanciát:

Hibátlansági garanciát vállalunk minden egyes biztonsági matricára – Ha véletlen egy darab is hiányozna, a feladatot előre véve haladéktalanul pótoljuk, és küldjük.

Idő garanciát vállalunk minden egyes biztonsági matricára – Nálunk nincs késés, csúszás, csúsztatás.

Számoljon le az esetleges visszaélésekkel! Kérjen ajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Különösen elégedett vagyok a néhány perc alatt visszaérkező ajánlattal.
Újvári Józsefné

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!