Hívjon! +36 1 64 64 354

Matrica nyomtatás

Matrica nyomtatást keres? Jó helyen jár!

Öntapadó matricáink anyag és méretbeli variációi közt biztosan megtalálja az Önnek tetszőt.

ontapadocimkenyomtatas-1

Hogyan kezdjen hozzá?

Nézze meg, hogy mekkora matricára van szüksége (mérje le a terméket, tárgyat, amire ragasztja). Majd mérje fel, hogy milyen mennyiségre van szüksége. Azt biztosan tudja, hogy milyen tartalmat szeretne öntapadó matricájára nyomtattatni. Kisebb mennyiségben feketével tudjuk ezt megtenni (bizonyos esetekben egy színű kékkel vagy zölddel vagy pirossal), nagyobb mennyiségben viszont lehetőség nyílik a fotóminőségű színes nyomtatásra is (kb. 5000 db-tól éri meg).

Ha ezek megvannak, kérjen árajánlatot, amelyre igyekszünk mihamarabb válaszolni (sokszor akár fél órán belül is megkapja árajánlatát, de ahogy ígérjük, legkésőbb másnap reggel már a postafiókjában várja matricáinak készítési költségei).

Ne feledje, minden matricára hibátlansági garanciát vállalunk, ami azt jelenti, ha például egy futósorszámból hiányzik egy darab, soron kívül pótoljuk és küldjük!

Ezek után pedig egy héten belül (vagy opcionálisan 24 órán belül) gyártjuk a matricákat, és + 1 nap elteltével már érkeznek is gyönyörű matricái!

Ne habozzon, kérjen árajánlatot, az nem kerül semmibe!

Árajánlatot kérek

 

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!