Hívjon! +36 1 64 64 354

Egyedi alakú címkék, drága szerszámköltség nélkül

Egyedi alakú címkék drága szerszámköltség nélkül

Az egyediség vonzó és ami vonzó, azt nem feledjük

Miért is van ez így? Mert az emberek nagy többsége vizuális alkat, ezért az első lépés a célközönség felé a figyelemfelkeltő látvány.

“Egy kép többet mond ezer szónál.”

A megszokottól eltérő megjelenés minden esetben mély nyomot hagy a szemlélőben, ami egyenes út az érdeklődők számának növekedéséhez. A terméket eladja az ötletes formájú címke is, ezért készítünk a megszokottól (négyzet, téglalap, kör) eltérő, egyedi alakú címkét is. Az alakzatnak csak a képzelet szab határt.

Lehet

A színes nyomtatás segítségével (Négyszínnyomás /CMYK/ vagy Direkt szín, azaz Pantone színkód), egyedülálló címkék készíthetők, akár változó tartalommal is.

Ezek a címkék ívre kerülnek és a gép a kért alakzatot vektorgrafikus körvonalának segítségével ricceli (vágja), ezért nincs szükség drága stanc (kivágó) szerszámra, valamint a digitális nyomtatásnak hála nyomóformára sem.

Minden vállalkozó biztos a terméke sikerében, azonban érdemes elgondolkodni az úgynevezett alakos címke megoldáson, már csak a piaci verseny miatt is, mert ahogy a közismert mondás is tartja: a külső megfog, a belső megtart.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!