Hívjon! +36 1 64 64 354

Digitális vagy Tekercses flexo?

Nagyjából 4000 db színes címke készítése esetén dilemma, hogy melyik technológiához nyúljunk. Pláne, ha az alapanyagban kell valami tartósat válasszunk. Nézzünk egy esetet, amikor fontos, hogy kültéri, UV álló legyen a címke

Ugyanis:Két technológiával dolgozunk, digitális (íves vagy méretre vágott), illetve tekercses flexo (tekercsben, stancolva)A 4000 db körüli mennyiség pont a határán van, hogy melyik megoldás legyen.

A digitális alapanyag, bár vízálló, kültéri, de pontos tapasztalatunk nincs ennek hosszútávú használatával kapcsolatosan.Nincs „kezdőköltség” (nyomóforma), véleményem szerint a címke tapadása, és tartóssága gyengébb lesz, ellenben várhatóan olcsóbb a kezdetekkor. Utánrendelések esetén már nem biztos.

Tekercses flexo nyomtatás esetén kifejeztten kültérre tervezett, UV álló alapanyaggal dolgozunk, amely Budapest környéki települések kukáin bizonyítottak, 6-7 évig gond nélkül fentmaradtak, olvasható volt rajta a szöveg, vonalkód stb. (lehet, hogy még ez után is bírják, de nem néztük). A gyártó 3 évet garantál a fennmaradásra.Nyomóforma-kezdőköltsége van, de a nagyobb tételek esetén az egységára kedvezőbb lesz, mint a digitálisé.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!