Hívjon! +36 1 64 64 354

Csipetnyi luxus. Azaz a fehér (vagy arany, vagy ezüst) szín elragadó hatása a mézen.

Csipetnyi luxus. Azaz a fehér (vagy arany, vagy ezüst) szín elragadó hatása a mézen.

Nem kérdés többé, nálunk a FEHÉR az új fekete

Egy korábbi írásomban (itt) kifejtettem, hogy az áttetsző címkék esetén, mennyire fontos a jól látható betűszín alkalmazása.

Mivel egyre népszerűbbek az átlátszó címkék és megrendelőink kísérletező kedve is megnőtt, így gyakran nyúlunk a fehér színhez, amennyiben a tartalom sötétebb árnyalata nemcsak megengedi, de szinte követeli is a világos betűk használatát.

Így a sötét színű mézekre (mint pl. az erdei méz, fenyőméz…) vagy sötét üvegbe töltött méz készítményekre (ld. propolisz tinktúra stb.), és bármilyen sötétebb felületre bátran kérhet fehér nyomtatást. Kifejezetten mutatósabb, és élettel telibb látványt nyújt, mint a megszokott fekete.

Sőt a fehéren túl immár választhatja a dekoratív arany, vagy ezüst színt is. Ugyan egy címkén belül nem tudjuk kombinálni a színeket, azonban ha mégis szeretne kiemelni valamit, azt egy különálló címkén más színnyomással elkészítjük.

Az alábbi méretű áttetsző címkék mindig elérhetőek, de igény szerint hatszög alakú, vagy 40 mm-es körcímkét is kérhet.

  • 50 x 25 mm apró üvegcsére
  • 47 x 47 mm fél kilós mézre (vagy kisebbre)
  • 76 x 49 mm fél kilós és kilós mézre
  • 104 x 50 mm fél kilós és kilós mézre
  • 80 x 80 mm kilós mézre

OMME üvegre is!

Összefoglalva, a világos felirat az áttetsző címkén, kristálytisztán kiemeli a termék belső értékét és megmutatja a termelő legapróbb részletekre való odafigyelését. Ez a megoldás eleganciát sugárzó, gravírozott üveg benyomását kelti.

Szeretné címkéjét fehér (vagy arany, vagy ezüst) tartalommal megtölteni?

Tegyen próbára minket és kérjen kötelezettségmentes ajánlatot: itt

Öntapadó Címke Nyomtatás – Ragaszkodjon hozzánk!

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!