Hívjon! +36 1 64 64 354

Amikor hiba csúszik a rendszerbe

Amikor hiba csúszik a rendszerbe

Aki nem dolgozik, az bizony nem is hibázik.

Jelentem, hogy mi dolgozunk, tehát nem vagyunk tévedhetetlenek így előfordul, hogy porszem kerül a gépezetbe. Azonban amint erre fény derül, megvizsgáljuk a helyzetet, nem söpörjük félre a problémát, hanem feltárjuk az okát és megkeressük a kielégítő megoldást minden érintett számára.

Szerencsére ritkán kell korrigálnunk, elégedett megrendelőink száma és a pozitív visszajelzések bizonyítják, hogy igyekszünk ügyfeleink kéréseit pontosan és a legjobb minőségben teljesíteni.

Természetesen várjuk sőt szeretjük is a visszajelzéseket legyen az pozitív, vagy panaszos hangvételű, hiszen a mi érdekünk is, hogy vásárlóink örömmel használják címkéinket, mi pedig tanulunk belőlük.

Nincs szükségünk a képen látható drasztikus eszközre, az esetlegesen felmerülő panaszok esetén „bombaszakértőink” problémamegoldó készsége és hozzáállása a garancia a békés rendezésre. (panaszkezelésre a Kapcsolat menüben találhat elérhetőséget)

Az ügyfelek iránti tisztelet és a korrektség mezsgyéjén haladva, ez nem is történhetne másképp.

Egy kedves ügyfelünk szavai alátámasztják mindezt:

„Rendszeresen adunk le rendelést öntapadós címke nyomtatására. Együttműködésünk során az a vélemény alakult ki bennünk, hogy az ügyintézés nagyon gyorsan zajlik, szinte megelőzően hamar jeleznek vissza és intézkednek a kollégák. Többször kerültünk olyan helyzetbe, hogy nem pontosan az az eredmény érkezett amit mi elképzeltünk. Ilyenkor a reklamációnkat nyitottan fogadták, hozzáértéssel javították és rendkívül hamar pótolták az összes darabot, amivel nem voltunk elégedettek. Hozzá kell tennem, hogy ezt saját költségükre tették a postázással együtt. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, öröm az együttműködés, példa értékű a gyorsaság.”

Ön is tegyen próbára minket, kérjen ajánlatot most! Nem kerül semmibe, csak az űrlap kitöltésére fordított néhány percébe.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!