Hívjon! +36 1 64 64 354

A világ legszebb címkéje

A világ legszebb címkéje

Megkapó, mert rendhagyó

A merész tervezés jutalma

2018-ban a mátrai Dubicz Borászat és Szőlőbirtok számára készült címkék olyannyira beszédesre sikeredtek, hogy el nyerték a Red Dot Awards csomagolás kategóriájának díját, amely a világ legnagyobb és legtekintélyesebb dizájn- és formatervezési díja. A sikerének kulcsa az egyediség és a letisztult szimbólumok, amelyekkel a mátrai borvidék természeti kincseit és a térség adottságait vonultatták fel a különböző borfajtákon. Figyelemfelkeltő hatása a jól átgondolt, mégis egyszerűen nagyszerű látványának köszönhető.

Egy jól kidolgozott címke sikerre viheti a terméket és a vállalkozást, sőt sokkal nagyobb hatást is elérhet, akár nemzetközi ismertséget is szerezhet a tulajdonosnak. Bármilyen jó a termék, a vásárló dönti el, hogy szeretné-e kipróbálni márpedig, ha megkapó a látvány, akkor garantált a siker és a vásárlás. Ezért érdemes jól tervezni.

Önnek is van egy jó terve? Mi itt vagyunk, és szívesen segítünk álmai címkéjének elkészítésében.

Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot.

Öntapadó Címke Nyomtatás – Ragaszkodjon hozzánk!

Képek forrása: Dubicz Borászat & Szőlőbirtok

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!