Hívjon! +36 1 64 64 354

Vonalkód igénylése termékre – GS1 vonalkód regisztráció

FB hirdetés

Magyar vonalkód számsor igénylése az Ön zseniális termékére

Mi segítette abban, hogy minket válasszon vonalkódjai igényléséhez, majd címkéinek elkészítésében?

Szempontjaim:

 • Kevés időm van, nem volt célszerű egy olyan folyamatban részt vennem, amit nem ismerek.
 • Megtaláltam az Önök elérhetőségét, honlapját a Google-ban, mint szakértő céget az eljárásban, plusz a címkék kinyomtatása is megoldott.
 • Meglehetősen jutányos áron vállalták mind az eljárásban való segítséget, mind a címkék elkészítését.

Nem csalódtam:

 • A folyamatban kedves kolléganője, Gábori Judit állandóan készen állt, hogy segítsen, egyetlen egyszer sem kellett várnom, nem volt megválaszolatlan kérdésem.
 • Gyors, pontos, megbízható szolgáltatás, gratulálok!

Start Junior Kft., Papp István igazgató

GS1 vonalkód regisztráció

Van egy fantasztikus terméke, és szeretné, ha minél szélesebb körben tudná árulni vagy árultatni? A kisebb-nagyobb boltok előírják, hogy vonalkóddal lássa el a termékeit, de nem tudja hogyan kell?


Magyar 599 GS1 Ean13 vonalkódHa szeretné, hogy ezt a nyűgöt levegyük a válláról, és elintézzük Ön helyett a regisztrációs részt, kattintson az alábbi gombra:

Vonalkód igénylés regisztráció Ön helyettKészült a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. jóváhagyásával. Jó helyen jár, mert itt most végre értelmesen, „konyhanyelven” leírtuk, hogy mi is az az EAN vonalkód, a GS1, a GTIN és egyéb olyan rövidítések és meghatározások, amik láttán egyből becsukná az oldalt. (az információk tájékoztató jellegűek, inkább magyarázatként szolgálnak.  A hivatalos teendők és árak a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. honlapján hitelesek)

Minek ez a rendszer? Miért nem adhatok meg én egy számsort? Miért kell vonalkódot igényeljek?

Ha bemegy egy boltba, és levesz a polcról egy terméket, akkor azon egy egyedi vonalkód található. Nincs másik olyan eltérő termék, amin ugyanaz a vonalkód lenne feltüntetve. Ezt egy szabányszervezet ellenőrzi, hogy semmiképpen se lehessen két különböző terméknek ugyanazon azonosító számot megjelenítő vonalkódja. Ők Magyarországon a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. Ők foglalkoznak azzal, hogy ha hazánkban valaki szeretné a termékét vonalkóddal ellátni, olyan számsort kapjon, amely még nem tartozik más termékhez. Gyakorlatilag egy nagy „telefonkönyvről” beszélünk. Az Ön terméktípusa kap egy „telefonszámot” (ez lesz a vonalkód), de ezt a „szolgáltató” adja ki (jelen esetben a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.) aki a rendszerébe rögzíti ezeket a „telefonszámokat”, hogy ha valaki a túloldalon meglátja ezt a számsort, tudja, hogy melyik termékről van szó. Tehát Ön beregisztrálja cégét, és kap egy számtartományt, amin belül a különböző típusú termékeit megjelölheti. Ezek különböző hosszúságúak lehetnek és minden cég számára egyedi karaktersorként kerülnek kiadásra (100 vagy 1 000 vagy 10 000 stb. terméktípushoz). A vonalkóddal feltüntetendő GTIN számot a számtartomány felhasználásával tudja majd képezni. Mielőtt tovább mennénk egy minimális kitérőt kérem tegyen, ha nem tudja mi az az EAN13-as vonalkód jelkép, és annak milyen a felépítése. (mi az a cégprefix, 10 jegyűt, vagy milyet válasszak…)

Mi a vonalkód igénylés folyamata?

 1. A GS1 Magyarország honlapján található online regisztrációs felületen elindíthatja a regisztrációt, megadva adószámát és kiválasztva a legördíthető lehetőségek közül az utolsó lezárt adóéve mérleg szerinti nettó árbevételi kategóriáját.
 2. Kiválasztja, hogy milyen cégprefixet szeretne
  1. 10 jegyű cégprefix azonosító szám képzéshez – azaz 100 különböző fajta termékhez
  2. 9 jegyű cégprefix… – azaz 1 000 különböző fajta termékhez
  3. 8 jegyű cégprefix… – azaz 10 000 különböző fajta termékhez
  4. 7 jegyű cégprefix… – azaz 100 000 különböző fajta termékhez
  5. 6 jegyű cégprefix… – azaz 1 000 000 különböző fajta termékhez (ha nem tudja melyiket válassza, kattintson ide)
 3. A következő űrlapot értelem szerűen kitölti a cégének hivatalos adataival, illetve megadja cégük kapcsolattartóját
 4. A megadott kapcsolattartói e-mail címre a GS1 Magyarország megerősítő e-mailt küld, melyben mellékeli a  a licenc szerződést.
 5. Amennyiben a licenc szerződésben szereplő adatok helyesek azt  kinyomtatva és cégszerűen aláírva visszaküldi postai vagy elektronikus úton a GS1 Magyarország számára.
 6. A GS1 Magyarország megküldi a regisztrációkor fizetendő díjakról szóló számla eredeti példányát postai úton, valamint kérésre annak másolatát elektronikusan. A számla ellenértékének befizetése után a megadott kapcsolattartói e-mail címre megérkezik az igazolás és a GS1 Cégprefix, melynek segítségével termékeire azonosító számokat képezhet (GTIN), és amelyek aztán megjeleníthetőek lesznek vonalkód jelkép formájában

A GS1 Magyarország honlapján egy online regisztrációs felületen meg kell adja az Ön adószámát (ezzel azonosítja a rendszer az Ön cégét), illetve az árbevételét, az utolsó lezárt év alapján (tehát adott év májusáig a két évvel azelőtti lezárt mérleg szerinti eredmény). Ez az 5 kategória határozza meg, hogy mennyibe fog kerülni az alaplicenszdíj. Ha már itt tartunk:

Mennyit kell fizessek a GS1 regisztrációért? Egyszeri, vagy évente díjköteles a vonalkódok igénylése?

Három költség-kategóriát kell megismerjen:

 • A regisztrációs díj, egyszeri 35 000 Ft + áfa költség.
 • Az alaplicenszdíj függ az árbevételétől (50 MFt-ig 19 500 Ft évente), regisztrációkor és utána 12 havonta fizetendő.
 • A GS1 Cégprefix regisztrációjával kapcsolatos költségek pedig a választott GS1 Cégprefixtől függnek, azaz lényegében attól, hogy hány terméket szeretne megkülönböztetni. (100 db termék megkülönböztetése esetén 16 000 Ft + áfa).

Összefoglalva, ha 50 MFt alatti lezárt mérleg szerinti bevétele van, és a legkisebb, 100 terméket megkülönböztető cégprefixet igényel: Regisztrációkor fizetendő:

 • regisztrációs díj: 35 000 Ft+áfa
 • alaplicensz díj: 19 500 Ft+áfa
 • cégprefix regisztrációs díj: 16 000 Ft Ft+áfa Összesen: 70 500 Ft+áfa

Ezt követően 12 havonta fizetendő (az első éves felhasználási időszakot követően):

 • alaplicensz díj: 19 500 Ft+áfa
 • cégprefix: 16 000 Ft Ft+áfa/ GS1 Cégprefix Összesen: 33 500 Ft+áfa

(tehát a regisztrációs díj csak egyszer fizetendő, és a GS1 Cégprefix is olcsóbb a második évtől) A díjak mértéke tájékoztató jellegű, a mindenkori díjszabás a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. honlapján elérhető! Díjszabás mankó táblázatokat itt találja. Az árajánlatkérés a vonalkódos címkékre, és a vonalkód számsorának igénylése két külön folyamat. Gyorsítsa meg, hogy egymás mellett fusson a két folyamat. Kérjen árajánlatot most!

Árajánlatot kérek címkékre
Ha további segítségre van szüksége, keresse kollégáinkat bizalommal! Készült a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. jóváhagyásával. ontapadocimkenyomtatas-1


Ha szeretné, hogy ezt a nyűgöt levegyük a válláról, és elintézzük Ön helyett a regisztrációs részt:

 Az alábbi űrlap kitöltésével átadhatja nekünk a GS1 regisztráció minden nyűgjét. Jelen, és a következő űrlap kitöltésével minden információnk meglesz, hogy Ön helyett elvégezzük ezt a procedúrát. Ennek külön ügyintézési díja 10 000 Ft+áfa. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az adatvédelmi politikánkra tekintettel az ingyenes levelezőrendszerek által biztosított e-mail címeket (freemail.hu, citromail.hu, vipmail.hu stb.) nem áll módunkban elfogadni.

Mi segítette abban, hogy minket válasszon vonalkódjai igényléséhez, majd címkéinek elkészítésében?

Szempontjaim:
– Kevés időm van, nem volt célszerű egy olyan folyamatban részt vennem, amit nem ismerek.
– Megtaláltam az Önök elérhetőségét, honlapját a Google-ban, mint szakértő céget az eljárásban, plusz a címkék kinyomtatása is megoldott.
– Meglehetősen jutányos áron vállalták mind az eljárásban való segítséget, mind a címkék elkészítését.

Nem csalódtam:
– A folyamatban kedves kolléganője, Gábori Judit állandóan készen állt, hogy segítsen, egyetlen egyszer sem kellett várnom, nem volt megválaszolatlan kérdésem.
– Gyors, pontos, megbízható szolgáltatás, gratulálok!

Start Junior Kft., Papp István igazgató

Az alábbi űrlap kitöltésével átadhatja nekünk a GS1 regisztráció minden nyűgjét. Jelen, és a következő űrlap kitöltésével minden információnk meglesz, hogy Ön helyett elvégezzük ezt a procedúrát. Ennek külön ügyintézési díja 10 000 Ft+áfa.


Fogalomtisztázás

Az 1977-ben alapított EAN (European Article Numbering Association – Európai Termékszámozási Társaság) és az 1973-ban alapított amerikai UCC (Uniform Code Council – Egységes Kódolási Tanács) szabványszervezetek 2005-ben egyesültek, és az immár nemzetközi szabványszervezet azóta GS1 néven működik szerte a világban. A vonalkódok megnevezése azonban azóta is megtartotta az EAN illetve az UPC nevet, de mindkét kódtípus egységesen mindenhol alkalmazható. A GTIN, Global Trade Item Number – Globális kereskedelmi áruazonosító szám, ami több GS1 szabványos vonalkód jelképben is feltüntethető (pl.: EAN-13, GS1-128, stb.)

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!