Hívjon! +36 1 64 64 354

A4-es íves címkenyomtatás

Ez az oldal azt mutatja be, hogy mikor nem érdemes A4-es ívre nyomtatnia. Igen, jól olvassa! Van sokkal olcsóbb és precízebb megoldás!

Miért nem A4-es íves címkéket nyomtatunk

Önnel is előfordult, hogy drága pénzen vásárolt A4-es íveket, majd nyomtatójába téve elcsúszott, és nem megfelelő lett a nyomat? Bízza ránk a feladatot, és a ráfordított idő és alapanyagköltségek (etikett, tinta, nyomtató) töredékéért elkészítjük Önnek címkéit!

Alapvető probléma a vonalkód generálása, a változó tartalom nyomtatása esetén adódik. Ehhez jön hozzá a nyomtató tökéletlensége, a laptovábbítás, illetve a szoftver paraméterezhetősége. Ezek mind-mind csökkentik a megfelelően pontos címkenyomtatás esélyét.

Változó tartalom nyomtatása A4-es ívekre

Változó tartalom nyomtatása esetén, bár egy adatbázis alapján ki lehet nyomtatni az adatokat, ha az vonalkódot tartalmaz, már nem generálható minden egyes címkéhez külön kód. Ez esetben tekercses címkékre tudunk nyomtatni. Nálunk így néz ki az adatbázisból való nyomtatás ->

Elcsúszó A4-es etikettek

A nyomtató tökéletlenségét, görgői koszolódását és így elcsúszó laptovábbítását kiküszöbölni egy átlagos nyomtatóval szinte lehetetlen, így sokszor a lapok fele a kukában landol. Mivel címkenyomtató gépünk minden egyes címke pozícióját figyeli, így elcsúszás nem lehetséges!

Az A4-es címkék használata

Biztos próbált már matricákat leszedni, és mindig csak a küzdelem és a „most vágtam le a körmöm” volt a terítéken. A tekercses etikettek között 2-3 mm címkeköz található, szélük mellől is ugyanígy eltávolították a papírt, így rendkívül könnyen leszedhetőek! Amennyiben munkáját még inkább meg szeretné gyorsítani, címkefelrakó eszközöket tudunk ajánlani különböző méretben.

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!