Hívjon! +36 1 64 64 354

Mi is az az FSC tanúsítvány, és miért jó a bolygónak?

Mi is az az FSC tanúsítvány, és miért jó a bolygónak?

Számunkra fontos a környezetvédelem. Papírunk van róla!

Talán némileg ellentmondásosan hangzik, hiszen címkéink egy része papírból készül, na de milyen papírból? Csak és kizárólag FSC tanúsított, fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyagból.

Mit is jelent mindez?

Az FSC (Forest Stewardship Council – Erdőgondnoksági Tanács) szabványrendszerének lényege a környezettudatosság, a fenntarthatóság és a felelősség az ökológiai egyensúly megtartása iránt, amelynek jelmondata lehetne akár az “amit kapok, azt vissza is adom” filozófia.

A tudatos erdőgazdálkodásban ez az elv működik, hiszen az erdőkben ugyan szükséges a ritkítás, gyérítés, azaz a fák kivágása, azonban gondoskodnak az újratelepítésről megőrizve a biodiverzitást (élővilág sokféleségét). A tanúsítvány lényeges eleme az is, hogy teljesen nyomon követhető az alapanyag előállításának folyamata.

Azon túl, hogy csak és kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagot használunk, nagy figyelmet szentelünk bolygónk épségére lehetőségeink szerint.

Csökkentettük a papírfelhasználást

  • a megrendeléseket online űrlapokon fogadjuk, azok rögzítése és nyomon követése a MiniCRM szoftvernek köszönhetően teljesen digitalizált rendszerben történik
  • elkészült címkéinkről e-számlát állítunk ki
  • nem nyomtatunk ki megrendelőlapokat, nincs felesleges irattározás
  • a csomagküldő dobozokat újra felhasználjuk és a hulladékot is szelektíven gyűjtjük

Nem vehetjük természetesnek, hogy ami minket körülvesz az jár nekünk és minket szolgál.

Cégünk terméke az öntapadó címke, más néven etikett, amelynek van egy másik jelentése: viselkedéskultúra. Természetesen ez az illemtanra vonatkozik, azonban földünkről is illően kell gondoskodnunk, magunk és a jövő generációi érdekében. Mi, az Öntapadó Címke Nyomtatás csapata erre törekszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!