Hívjon! +36 30 867 9050

Még VÁROK egy másik ajánlatra is…

… szoktuk kapni a választ ügyfeleinktől, akiknek általában már egy hete (!) elküldtük ajánlatunkat címkenyomtatásról. Pár dolog felmerül bennünk, amikor ügyfeleink ezt mondják…

Valóban, egy új, ismeretlen szolgáltatás igénybevételekor, vagy beszállító váltásakor fontos, hogy össze lehessen hasonlítani a lehetséges alternatívákat. Mi is fontosnak tartjuk, hogy a legjobb döntést hozza meg, ezért, ha bármilyen kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amikor azt jelzik ügyfelek, hogy „még ajánlatra várunk”, akkor elgondolkodunk, hogy vajon, ha mi tudtunk már ajánlatot adni, akkor a másik szolgáltató miért nem? Vajon ugyanilyen sebességgel lesznek készen majd a termékek is?
Szerintünk a legdrágább a várakozás. Várakozni az ajánlatra, várakozni a válaszra, várakozni az alapanyagra, várakozni a címketervre, várakozni a gyártásra, várakozni a szállítóra… Ezért igyekszünk a lehető leghamarabb megadni ajánlatunkat majd a gyártás során is figyelembe vesszük, hogy azért kérte ügyfelünk a termékeket, hiszen szüksége van rá, ezért mi mihamarabb rendelkezésére bocsájtjuk.
Mi is kértünk már a konkurenciától ajánlatot, 23-ból 17-től választ sem kaptunk megkeresésünkre! Az ajánlatkérések negyedére érkezett válasz!

Ilyenkor elgondolkodom még, hogy mi lehet emögött a kijelentés mögött még, hogy „ajánlatra várunk”.
Természetesen az árak összehasonlítása. Nem kertelek, nem mindig mi vagyunk a legolcsóbbak. Ugyanakkor velünk nincsen gond. Mind a rendelés folyamatában, mind a címkék minőségében, valamint a határidőkben. És erre garanciát is vállalunk!
Az ár tekintetében még két gondolatom van. Ha valaki túl olcsó, akkor az hogyan oldja meg, hogy ár alatt ki lehessen hozni az adott terméket? „Okosba” megveszi az alapanyagot? „Trükkösen” foglalkoztatja a munkatársait?
A másik pedig, hogy ha Öntől azt kérném, hogy dolgozzon nekem olcsóbban, milyen kedve lenne foglalkozni az én munkámmal? Hogyan hatna ez ki az Ön által nyújtott termék vagy szolgáltatás minőségére?

És természetesen nem Önnek kell értenie a címkékhez, hanem nekünk, de van még pár dolog, amit érdemes tudni:
Többféle módon lehet címkéket készíteni, ezek között használatban vannak különbségek.
Mi legtöbb esetben tekercses címkéket készítünk, amelyek között 2-3 mm papír el van távolítva, így nagyon könnyű leszedni. Biztos Ön is próbálkozott már matricákat körömmel leválasztani. Ez időrabló.
A tekercses címkéink általános ragasztója is kifogástalan, szemben az írószer boltokban kapható A4-es íves etikettekével, így – hacsak nem speciális a felhasználás, amelyre amúgy egyéb ragasztókat tudunk kínálni – nem pöndörödik fel a széle, nem esik le a tárgyról, amelyre ragasztják.
A nyomtatást egy speciális festékszalaggal végezzük, ezt a nyomtató ráégeti a címkére, így nem mosódik el a felirat, nem pereg le róla (különböző alapanyagokhoz párosított megfelelő festékszalaggal dolgozunk).
És számos apróság van, amely az Ön kényelmét szolgálja, de ez legyen meglepetés!

Ezen felül természetesen fontos, hogy mások milyen véleménnyel vannak rólunk, így ezeket mindig gyűjtjük, és büszkén mutatjuk! Itt találja referenciáinkat!

Kérem, hozzon egy jó döntést, és próbálja ki szolgáltatásunkat! Kérjen ajánlatot most!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!