Hívjon! +36 1 64 64 354

Átlátszó mégsem láthatatlan

Átlátszó mégsem láthatatlan

Gyanítom, hogy ön is járt már úgy, hogy egy termék címkéjén a feliratot sehogy sem tudta kibetűzni, sok esetben a hiba, nem az ön “készülékében” volt/van. Persze olykor a szem problémáinak és a kor előrehaladásának is megvannak az ilyen és hasonló bosszantó velejárói, de a legtöbb esetben egyszerűen csak a nem megfelelő címke, vagy az azon használt betűtípus és/vagy szín a felelős, vagyis a készítés módja és technikája illetve a folyamat mögött megbúvó téves döntés lehet minden “baj” okozója.

Áttetsző címke esetében is érdemes megfontoltan választani anyagot és színt. Az ilyen címke üvegszerűsége nagyon jópofa a megfelelő helyen, viszont ebben az esetben még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a jól megválasztott betű színre. Itt jelen pillanatban a fehér színválasztás buktatóira hívnám fel a figyelmet. Világos csomagolásra vagy például egy aranyló akác mézre, pálinkára, fehér bort tartalmazó üvegre még véletlenül se válasszuk a fehér színt. Míg a sötétebb mézeket (pl. erdei méz) vagy a sötétebb söröket, ivóleveket, borokat valóban feldobja ez a választás.

Tehát fehéren-feketén az áttetsző (akarom mondani) átgondolt döntés a jó döntés.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!