Hívjon! +36 30 867 9050

Konyhai címkék

Az élet minden területén találkozunk öntapadó címkékkel, etikettekkel. Így van ez a főzés során is! A szennyeződésnek kitett felületek tisztítása érdekében műanyag címkéket ajánlunk a következő feladatokra. Ám vigyázzunk, bizonyos vegyszerek oldják a címkére felhordott festéket!

Fűszer

Fűszercímkéink készítésekor az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni, ha rendszeresen készít különleges fűszerkeverékeket, olajokat, ezek megkülönböztetésére jelentenek megoldást egyedi kinézetű címkéink. Természetesen tudjuk pótolni az elveszett, leázott vagy a készletből eredetileg hiányzó címkéket is, illetve a szép és rendezett fűszertartó érdekében a a teljes sorozatot el tudjuk készíteni, a saját különlegességekkel együtt!

Befőző

Befőzés során minden háziasszony felcímkézi a lekvárokat az adott év címkéjével, illetve az eltett gyümölcs nevével. Hasonló a helyzet a kompótok és savanyúságok eltevésekor. Ezekre akár díszített etiketteket ajánlunk, ezzel is könnyítve a befőzést. Rendeljen Ön is, hogy befőzéskor már kéznél legyenek a címkék, amiket csak ragasztani kell! Képzelje el, milyen gyönyörű lesz a kamrája, ha egyforma feliratú eltett gyümölcsök sorakoznak benne!

Árajánlatot kérek

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!