Hívjon! +36 30 867 9050

Munkaerő-közvetítés kiugró emberigényű feladatra

Szüksége lenne szabad emberkapacitásra? Munkaerőre, de csak egy-egy órára, egy-egy napra?

Tipikusan akkor szembesülnek partnereink – így vélhetően Ön is – ezzel a problémával, amikor megkapnak 1000-5000-10 000 vagy még több címkét, és azt a megfelelő helyre kell ragasztani. Borítékra, termékre, forgalmazott árura… bármire. Ha folyamatos a termelés, megoldható a meglévő állományból, de szükség esetén kollégáinkkal alkalmi megbízásokat is vállalunk!

Borítékolás

Tegyük fel, hogy DM kampányra rendelt címkéket, vagy csak karácsonyi üdvözlőlapot küld kedves ügyfeleinek (esetleg a kettőt összekötve, és nehogy a sok karácsonyi üdvözlőlap között az Öné elveszik, egy kis trükkel március 15-én küldi szét üdvözletét). Ilyenkor a címkék felrakása mellett az anyag borítékolása is időigényes feladat. Levesszük a terhet az Ön válláról!

Szükség esetén az anyag elkészítésére (szövegezés, design) illetve kivitelezésére (nyomtatás), majd borítékolására, illetve postázására is vállalkozunk, így egy kézben tartunk mindent, alacsonyra szorítva a különböző költségeket.

Leltározás

A tárgyi eszköz-leltározás púp az emberek hátán. A kőkorszaki módszerekkel (füzetbe) vezetett leltár időrabló. Modern eszközeink és megfelelő szoftverünk segítségével a leltározás gyerekjáték, így a rendszert bérbe adva, vagy a leltározás egészét átvállalva megkönnyítjük a leltár elkészültét.

Bővebben a leltározásról –>>

Felragasztás

Megérkezik vagy elkészül a kamionnyi áru, Ön pedig nem is tudja, hol fogjon hozzá…

Amennyiben mégis úgy dönt, hogy saját erőforrásait veszi igénybe, a feladat meggyorsítására segítségére lehetnek a kézi címkefelrakóink ->.

Vonalkódjavítás

Volt rá példa, hogy 10-12 óra alatt 32 raklapnyi árun (14 000 db) lévő vonalkódot javítottunk ki a szupermarket által kért struktúrájúra a helyszínen! Raklapbontással, majd visszacsomagolással, gyűjtőcímkék javításával!

Tipikusan akkor jelentkezik ez a munka, amikor “nem egalizált” termékek újracímkézésére van szükség. Tehát minden egyes termék vonalkódja más, mivel annak adattartalma súlyfüggő vagy árfüggő. Ilyenkor a súlykódot vagy árkódot a meghatározott paraméterek (prefix, azaz az első pár számjegy a vonalkódban, ár és/vagy súly) függvényében megváltoztatjuk programunk segítségével.

Megoldható vele:

  • prefix megváltoztatása – tehát a vonalkód elejének cseréje
  • árkódból súlykód vagy súlykódból árkód – ilyenkor a prefix megmarad, csak a súlyt számoljuk át a megadott egységárnak megfelelően végfelhasználói árrá vagy vissza
  • árváltoztatás – adott árkódos termék végfelhasználói árának változtatása új egységár alapján
  • ezek kombinációja

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!