Hívjon! +36 30 867 9050

Rakjon rendet raktárában, találjon meg mindent pillanatok alatt, tudja pontosan, hogy mi hol van. Jelölje vonalkódos címkével raktári helyeit, polcait

Rakjon rendet raktárában, találjon meg mindent pillanatok alatt, tudja pontosan, hogy mi hol van. Jelölje vonalkódos címkével raktári helyeit, polcait!

  • Gondot okoz, hogy nincsenek jelölve raktárában a polcok, sorok, oszlopok?
  • Lassú a raktári helyek azonosítása?
  • Összekeverednek a pozíciók?

Kész megoldást kínálunk problémájára!

  • Az Ön egyedi igényeinek figyelembe vételével
  • Időtálló, műanyag, kopásálló címkéket javasolunk
  • Beruházása 1-2 hónapon belül megtérülhet, mert elenyészőre csökkennek a kavarodási hibák, jó esetben meg is szűnnek

Ne keresse a megoldást! Mi megtaláltuk!

A nyilakkal, illetve a felső polcok vonalkódjainak forgatásával olyan rendszert hoztunk létre, amelyet könnyen lehet használni, csökken a rossz vonalkód beolvasásának esélye még nagyobb távolságról is, mert a keresztben lévő kódokhoz az olvasót is el kellene forgatni.

A kódokat egy excel adatbázisból is ki tudjuk nyomtatni, hogy Önnek csak a polc vázszerkezetére kelljen ráragasztani a pozíció-jelölő címkéket.

Számos kisebb-nagyobb raktárnak (pl. Anda Present) készítettünk már ilyen címkéket, bővüléskor pedig utánrendelnek, hogy a rendszer ne szakadjon meg.

Minőség, próba

Ha szeretne megbizonyosodni a minőségről, van lehetőség mintacímke igénylésre is. Ezzel élesben tesztelheti alapanyagunk és nyomtatási minőségét, emellett megtapasztalja munkatársaink segítőkészségét, gyorsaságát, precizitását.

Garanciáink

Hibátlansági garanciát vállalunk minden egyes raktári pozíció címkére – Ha véletlen egy darab is hiányozna, a feladatot előre véve haladéktalanul pótoljuk, és küldjük.

Idő garanciát vállalunk minden egyes raktári polccímkére – Nálunk nincs késés, csúszás, csúsztatás.

Kérjen ajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Különösen elégedett vagyok a néhány perc alatt visszaérkező ajánlattal.
Újvári Józsefné

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!