Hívjon! +36 1 64 64 354

Öntapadó matrica készítés

Öntapadó matricát készíttetne?

Jó helyen jár!

Szeretné letenni ezt a matricakészítési terhet?

Szeretné végre azt csinálni, amihez igazán ért, amit igazán szeret?

Szeretné, ha a címkék csak úgy „egyszerűen lennének”?

Elfogadja a segítségünket?

Olyan flottul működő, kétségektől mentes, kényelmes megoldást ajánlunk, amely:

  • az Ön egyedi igényeit elégíti ki
  • számszerűsíthetően jobban megéri, mintha Ön állítaná magának elő a matricákat
  • lesz ideje arra, amihez igazán ért és igazán szeret
  • és egyszerűen csak lesznek címkéi, nem kell vele vesződni!

Ezeket a címkéket több, mint tíz éve készítjük, folyamatosan támogatjuk ügyfeleinket a hatályos jogszabályok betartásával kapcsolatban.

Havonta-kéthavonta 5 percet kell azzal foglalkoznia, hogy jelzi nekünk, az adott hónapban miből mennyire van szüksége (a fogyás függvényében)

Bejáratott technológiánkkal olyan nagy cégek rendelnek tőlünk megelégedettséggel hónapról hónapra vagy évről évre, mint a Hungaropharma Zrt., Állami Autópálya Kezelő Zrt., Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Polgári Légiközlekedési Hatóság, Magyar Vasúti Hivatal vagy az OTP Nyrt. – hogy csak pár példát említsünk.

A forgalmunk növekedésével egyszer csak kiderült, hogy olyan mennyiségű címkére és olyan gyakorisággal van szükségünk, hogy azt a saját másológépünkön előállítani túlzottan időigényes, másrészt pedig a másológépünk sem ipari mennyiségekre lett tervezve.  Interneten kerestünk címke készítéssel foglalkozó olyan vállalkozást  ami közel van hozzánk, tud segíteni az egyes címketípusok megtervezésében,  és esetenként akár kisebb volumenű de sürgős rendelésinket is teljesíti. Az öntapadócímkenyomtatás.hu-val 1-2 órán belül mindent tisztáztunk, s az első ügylet 1-2 napon belül le is bonyolódott.  Időközben tovább növekedett címkeszükségletünk, mégis azt vettük észre, hogy címke mindig egyszerűen “lett” amikor éppen szükségünk volt rá, ráadásul a saját előállításnál olcsóbban.

Ranyhóczki András – Hawk Trading Kft.

Ha Ön is valami ilyesmire vágyik, akkor szinte kötelező magáénak tudnia szolgáltatásunkat! 

Tegyen próbára minket! Nincs vesztenivalója! Kérjen árajánlatot most!

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!