Hívjon! +36 1 64 64 354

Felüdülés minden fokon – Sörcímke, sörös üveg címke

Felüdülés minden fokon – Sörcímke, sörös üveg címke

  • Kézműves sört gyárt kisebb-nagyobb tételben?
  • Szeretne minőségi címkéket, ami eladja a termékét?
  • Nem szeretne küzdeni azzal, hogy lepereg, felhólyagosodik?
  • Esetleg jól jönne, ha lemosható lenne a visszaváltás után?

Egycsapásra megoldjuk az összes problémáját!

Olyan kétségektől mentes, gyors, személyre szabott megoldást kínálunk, amely

  • számszerűsíthetően jobban megéri, mintha egyszerű megoldásokkal küzdene
  • az Ön egyedi igényeit elégíti ki (mennyiség, méret, anyag)
  • lesz ideje arra, amit igazán szeret, amihez igazán ért – a sörfőzéshez! – hiszen sörös címkéi egyszerűen csak lesznek!

Hosszas keresés és tesztelés után megtaláltuk azt az alapanyagot, amely nem pereg le az üvegről, jól bírja a nedves-párás körülményeket és a hűtést, de ha szeretné, kérheti olyan ragasztóval is, ami mindezeken felül, a palack visszaváltása után lemoshatóvá teszi a címkét, hogy újat, frisset ragaszthasson sörére!

A figyelemfelkeltő és tökéletes címke nyomában

Egyik ügyfelünk keresett meg a problémával, hogy címkéi felhólyagosodnak a hideg-párás környezetben, és valami jó megoldást szeretne. Hosszasan kerestük a megfelelő alapanyagot, mintákat küldtünk, és természetesen mi is kísérleteztünk. A minél pontosabb teszt érdekében a címkét meg is nyomtattuk, hogy a festék-bevonat hatását is figyelni tudjuk. Majd megtaláltuk a megfelelő alapanyagot. Később ügyfelünk a kiváló nyomtatási minőségünket is ellenőrizte. Ekkor vettük át mi a címkék gyártását. Azóta sok sorozatot gyártottunk a termékcsaládból, és további „ízek” címkéiben is folynak egyeztetések.

A címketerv:

A kész címke:

Amennyiben olcsóbb megoldást keres, fekete-fehér címkéink is megfelelhetnek igényeinek, az egyszerűbb papír címke rövid távon a nedves körülményeknek is ellenáll. Költséghatékony, gyors megoldás lehet.

De készíthetünk műanyag címkét, akár fehér, vagy ezüst vagy arany színű nyomattal, ami a sötétebb üvegen kifejezetten jól tud mutatni!

Minőség, próba

Ha szeretne megbizonyosodni a minőségről, van lehetőség mintacímke igénylésre is. Ezzel élesben tesztelheti alapanyagunk és nyomtatási minőségét, emellett megtapasztalja munkatársaink segítőkészségét, gyorsaságát, precizitását.

Garanciáink

Hibátlansági garanciát vállalunk minden egyes sörös címkére – Ha véletlen egy darab is hiányozna, a feladatot előre véve haladéktalanul pótoljuk, és küldjük.

Idő garanciát vállalunk minden egyes sörös üveg címkére – Nálunk nincs késés, csúszás, csúsztatás.

Kérjen ajánlatot most! Nem kerül semmibe!

Különösen elégedett vagyok a néhány perc alatt visszaérkező ajánlattal.
Újvári Józsefné

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!