Hívjon! +36 1 64 64 354

Postai ragszám vonalkódos címke megfelelés a Magyar Postánál

Az ügyfél problémája, a mi problémánk is. Addig keressük a megoldást, amíg valóban jó megoldást sikerül találnunk, amellyel kedves ügyfelünk elégedett, boldog lesz, a munkáját segítjük, könnyítjük, hogy foglalkozhasson azzal, amihez tényleg ért, ami a hivatása.

Egyik kedves ügyfelünk azzal a kéréssel/kérdéssel fordult felénk, hogy a Magyar Postánál rendszeresen adnak fel ajánlott, illetve tértivevényes leveleket, amelyhez kapnak vonalkódos ragszámos címkéket. Ugyanakkor a tértivevényes címkék esetében, csak az ajánlott szelvényen van vonalkód, amely a feladó cég vonalkódos-azonosítása esetén a tértivevény visszaérkeztét követően kézi bepötyögést igényelne. Ez lassú, illetve nagy a hibázás veszélye (egy átlag ember 300 karakterből egyszer hibázik, egy vonalkód olvasó 6 000 000 000 000 000 000 karakterből egyszer).

Erre a problémára adtunk olyan megoldást, hogy egy egységben nyomtattunk ajánlott címkét és tértivevényes címkét, amelyen már vonalkód is található! Így a levélre is, és a tértivevényes szelvényre is azonos, vonalkódos címke kerül, amellyel a tértivevény visszaérkeztét követően egy csippantással azonosítható.

_MG_1427

Ahogyan a képen is látszik (kattintásra megnő), egy egységben található a két vonalkód, így könnyítve meg a munkáját a csomagolással foglalkozó munkatársnak. Ez a két vonalkód azonos. Egyiket a küldeményre, másikat a kísérődokumentumra (tértivevény szelvény) ragasztja.

A Magyar Posta pontos leírással rendelkezik, hogy a nem általa kiadott ragszámoknak milyen paramétereknek kell megfelelniük, ezt egy bevizsgáló központban ellenőrzik is. A fent említett cég kérésének megfelelően a szükséges 50 db mintacímkét megküldtük a Postának, akik jóváhagyták, tehát ha Ön is ilyen címkéket szeretne, akkor biztos lehet abban, hogy a Posta által is elfogadott minőségű öntapadós címkéket kaphat tőlünk!

postapecset

Ahova címkét nyomtattunk az elmúlt tíz évben

A térkép nagyobb méretben való megjelenítése a teljesség igénye nélkül

Az Öntapadó Címke Felhő

Címke, Cimke, Vonalkód, Etikett, Vonalkódnyomtatás, Vonalkódkészítés, Vonalkód készítés, Vonalkód igénylés, EAN, Code 39, Code 128, UPC 128, EAN 13, EAN 128, QR kód, QR kód nyomtatás, A4 címke, Íves címke, Öntapadó etikett, Öntapadó címke, Öntapadó cimke, Biztonsági címke, VOID címke, Tekercses címke, Tekercses cimke, Bérnyomtatás, Leltárcímke, Könyvcímke, Ex-libris címke

Kövessen minket a FB-on, ne maradjon le semmiről!